News

16
Huhti
2018
Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry on valinnut Vuoden Nuoren Konsultin. Voiton nappasi tänä vuonna kehittyvän teknologian ja virtuaalityökalujen huippuosaaja.
16
Huhti
2018
SKOLin hallinnoimasta stipendirahastosta on kevätkokouksen yhteydessä jaettu seitsemän stipendiä yliopistoissa ja korkeakouluissa tehtäville lopputöille.
04
Huhti
2018
Suunnittelu- ja konsultointiyritysten globaalin kattojärjestön FIDICin uudeksi pääsihteeriksi on valittu Dr nelson Ogunshakin (UK). Hänen edeltäjänsä Enrico Vink siirtyy eläkkeelle myöhemmin tänä vuonna. FIDICin englanninkielinen tiedote on luettavissa verkkosivuillamme.
30
Maalis
2018
Suomi tarvitsee investointeja: tuotantokapasiteettiin, infrastruktuuriin, ihmisiin ja kehittymiseen. Mutta jatkuuko talouskasvu? Mitkä investoinnit ovat tulevaisuuden kannalta kriittisiä? Millä investoinnit rahoitetaan? Mitkä ovat asiantuntijan neuvot hankkeiden hyvään toteutukseen? Tule mukaan Konsulttipäivään 16.4. kuulemaan asiantuntijoiden vastaukset näihin kysymyksiin.
Testi lohko

Etusivun nostolohko

SKOLin uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Uutiskirjeestä löydät alan liittyviä uutisia, tapahtumia sekä mielenkiintoisia kirjoituksia. Saat tilattua kirjeen itsellesi klikkaamalla yllä olevaa banneria tai otsikkoa.
SKOL ry on suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö. Edistämme hyvää suomalaista suunnittelua ja konsultointia, joka ratkaisee yhteiskunnan ja elinkeinoelämän merkittäviä tulevaisuuden haasteita. 
Konsulttinuoret kokoavat yhteen teollisuuden, talonrakentamisen ja infrarakentamisen alalla toimivat nuoret konsultit, suunnittelijat ja tilaajat sekä alan opiskelijat. 
KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota. Visiona on avoin ja yhteen toimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.